miércoles, 18 de septiembre de 2013

Aparició a "El problema de Gettier"






Recentment, he començat a col·laborar amb l'ICFO (l'Institut de Ciències Fotòniques) en el projecte "Exploradors de la llum", continuant amb la tasca que havia fet en Carlos Florensa fins ara.

Exploradors de la llum consisteix en una conferència on s'expliquen les aplicacions de la llum i els diferents projectes de recerca que s'estan duent a terme a l'ICFO. La meva tasca consistirà en exemplificar les explicacions que fa la divulgadora científica Míriam Martí emprant efectes de màgia.

Aquesta setmana el programa de divulgació científica "El problema de Gettier" ha estat dedicat a la llum i ha inclòs un breu reportatge sobre l'ICFO. Aquest programa es pot veure a la xarxa de televisions locals (clica aquí per veure quan s'emet). En el reportatge hi faig una breu aparició exemplificant les aplicacions que té la llum en el camp de la neuronanocirurgia utilitzant un tros de corda i una mica de màgia. 

Sabíeu que amb la llum és possible tallar neurones? I que per la seva forma d'actuar aleshores les neurones es poden regenerar? Sembla màgia, o ciència-ficció, però és la realitat!

Ho podeu veure aquí:


Salut i màgia,

No hay comentarios:

Publicar un comentario